marți, 10 iunie 2014

Unde imi pot echilibra si vulcaniza rotile de la motocicleta?

Vremea frumoasa de afara ne fac pe noi ce pasionati de motociclete sa iesim cu ele pe "traseu" dar ce facem cand observam ca ghidonul si motocicleta vibreaza mai mult ca de obicei si anvelopa nu se uzeaza uniform cum ar trebui sa se uzeze ?

Principala problema pentru incovenientele de mai sus este ca roata nu este echilibrata si ar trebui sa mergem de urgenta la un service specializat in echilibrarea rotilor pentru motociclete.

De asemenea la serviciul de echilibrare a rotilor ar trebui sa apelam si atunci cand montam pentru prima oara o anvelopa pe janta ori in momentul cand vulcanizam roata.

Astfel cand te intrebi : Unde imi pot echilibra si vulcaniza rotile de la motocicleta? recomandarea noastra este service-ul cauti foarte atent pe internet.

Service-ul profesional moto este prevazut cu aparatura si personal specializat care poate sa va rezolve foarte rapid problema dvs., va recomandam sa faceti din timp o rezervare.

Programul de lucru este in functie de fiecare service in parte.

Pe langa serviciile de vulcanizare si reparatii de anvelope, schimburi anvelope, presiune si echilibrare roti motociclete, motorete si scutere service-urile moto specializate ar trebui sa mai ofere: 

- geometrie roti 3 D si echilibrare pentru autoturisme, SUV-uri, masini 4x4, autoutilitare si furgonete;
- schimb anvelope si servicii de vulcanizare + indreptari jante;
- vanzare de anvelope, jante si baterii auto;
- servicii de incarcare freon, reglaj faruri, mecanica usoara, schimb ulei, schimb distributii, sudura in argon, schimb filtre si antigel, schimb placute si discuri de frana, bielete de directie, capete de bara.

Va asteptam cu mare drag sa va oferim calitate pe roti pentru orice tip de auto si motocicleta !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu